Iohannis felicită echipele de specialiști implicate în procesul privind Roșia Montană. „România câştigă după mulţi ani de contestări şi dezbateri”

09 Martie 2024 - Iohannis felicită echipele de specialiști implicate în procesul privind Roșia Montană. „România câştigă după mulţi ani de contestări şi dezbateri”

Klaus Iohannis, președintele României salută reuşita în procesul privind Roşia Montană şi felicită echipele de specialişti implicate în susţinerea cauzei ţării noastre.

Felicitari

Cum a comentat CTP singura medalie obținută de David Popovici la Europenele de Înot

11 Decembrie 2023 - Cum a comentat CTP singura medalie obținută de David Popovici la Europenele de Înot

În marea finală la 100 de metri liber, disputată aseară, David Popovici a încheiat cursa pe locul al treilea, medalie de bronz, după francezul Maxime Grousset (și italianul Alessandro Miressi.

Cum arată Regele Charles în felicitările de Crăciun care vor fi trimise de Familia Regală a Marii Britanii FOTO

10 Decembrie 2023 - Cum arată Regele Charles în felicitările de Crăciun care vor fi trimise de Familia Regală a Marii Britanii FOTO

Membrii Familiei Regale britanice au făcut publice imaginile de pe felicitările lor de Crăciun, Regele Charles al III-lea alegând o fotografie de la încoronarea din acest an, scrie BBC.

Gest unic făcut de Gică Hagi față de FRF. Niciodată nu s-a mai întâmplat asta

23 Noiembrie 2023 - Gest unic făcut de Gică Hagi față de FRF. Niciodată nu s-a mai întâmplat asta

Gică Hagi, liderul Generației de Aur, a fost mult timp în opoziție față de actuala conducere a FRF, dar lucrurile par schimbate acum.

Marcel Ciolacu a "explodat" după calificarea naționalei la EURO 2024. Premierul a avut un mesaj care a devenit viral

19 Noiembrie 2023 - Marcel Ciolacu a "explodat" după calificarea naționalei la EURO 2024. Premierul a avut un mesaj care a devenit viral

Cunoscut ca fiind microbist, prim-ministrului României, Marcel Ciolacu, a reacționat după calificarea României la EURO 2024.

Gestul făcut de Maia Sandu pentru fotbaliștii naționalei Moldovei FOTO

17 Noiembrie 2023 - Gestul făcut de Maia Sandu pentru fotbaliștii naționalei Moldovei FOTO

Naționala de fotbal a Moldovei a avut parte de o surpriză, după egalul (1-1) obținut pe teren propriu, cu reprezentativa Albaniei, care astfel a obținut calificarea la EURO 2024.

Ce a făcut Macron după eliminarea Franţei în sferturi la Cupa Mondială de rugby

16 Octombrie 2023 - Ce a făcut Macron după eliminarea Franţei în sferturi la Cupa Mondială de rugby

Preşedintele Franţei, Emmanuel Macron, prezent pe Stade de France pentru meciul din sferturile de finală ale Cupei Mondiale de duminică seară împotriva Africii de Sud, a mers la vestiare după

Lukașenko, aliatul lui Putin, a felicitat Kievul de Ziua Independenței. Ce le-a transmis ”fraților ucraineni”

25 August 2023 - Lukașenko, aliatul lui Putin, a felicitat Kievul de Ziua Independenței. Ce le-a transmis ”fraților ucraineni”

Președintele Belarusului, Alexandr Lukașenko, le-a transmis urări de pace ucrainenilor de Ziua Independenței.

Gestul făcut de un român care a găsit un portofel cu bani pe o plajă din Thassos

12 Iulie 2023 - Gestul făcut de un român care a găsit un portofel cu bani pe o plajă din Thassos

Gestul făcut de un român, care a găsit un portofel cu bani și carduri în insula grecească Thassos, i-a adus acestuia multe aprecieri.

De ce nu-l felicită Gigi Becali pe Hagi pentru câștigarea campionatului

23 Mai 2023 - De ce nu-l felicită Gigi Becali pe Hagi pentru câștigarea campionatului

Farul a tranșat soarta campionatului, după victoria 3-2 cu FCSB, și a cucerit un nou titlu, al doilea pentru Gică Hagi ca antrenor - manager al echipei de pe Litoral.

Ce mesaj i-a trimis Ianis Hagi tatălui său, după ce a câștigat un nou titul de campion

22 Mai 2023 - Ce mesaj i-a trimis Ianis Hagi tatălui său, după ce a câștigat un nou titul de campion

Farul este noua campioană a României, după un an fantastic, în care a dominat competiția internă de fotbal.

Mesajul lui Mihai Șora pentru prietenul Victor Rebengiuc, care a împlinit 90 de ani: "Urmează categoria Faraon"

11 Februarie 2023 - Mesajul lui Mihai Șora pentru prietenul Victor Rebengiuc, care a împlinit 90 de ani: "Urmează categoria Faraon"

Victor Rebengiuc, unul dintre cei mai mari actori români, a împlinit 90 de ani vineri, 10 februarie, și a primit o sumedenie de felicitări.

Ce au făcut doi jandarmi cu un portofel cu 2300 de euro, găsit pe jos

05 Ianuarie 2023 - Ce au făcut doi jandarmi cu un portofel cu 2300 de euro, găsit pe jos

Un portofel pierdut, plin cu bani şi acte, a fost găsit în centrul Ploieștiului de Jandarmii Grupării Mobile din oraș.

Singurii doi lideri din NATO pe care i-a felicitat Putin cu ocazia Anului Nou. Ce le-a transmis președintele rus

30 Decembrie 2022 - Singurii doi lideri din NATO pe care i-a felicitat Putin cu ocazia Anului Nou. Ce le-a transmis președintele rus

Președintele Rusiei, Vladimir Putin, le-a transmis urări de Anul Nou mai multor șefi de stat și de guvern, a anunțat Kremlinul.

Putin, încântat de revenirea lui Netanyahu la putere în Israel. Ce speră liderul de la Kremlin

29 Decembrie 2022 - Putin, încântat de revenirea lui Netanyahu la putere în Israel. Ce speră liderul de la Kremlin

Preşedintele rus Vladimir Putin a salutat joi, 29 decembrie, revenirea lui Benjamin Netanyahu la conducerea guvernului israelian, a anunţat Kremlinul într-un comunicat, informează AFP.

Republicanii din SUA obţin controlul asupra Camerei Reprezentanţilor în urma alegerilor din 8 noiembrie

17 Noiembrie 2022 - Republicanii din SUA obţin controlul asupra Camerei Reprezentanţilor în urma alegerilor din 8 noiembrie

Republicanii vor câştiga controlul asupra Camerei Reprezentanţilor, potrivit proiecţiilor CNN, reuşind să atingă pragul de 218 locuri necesare pentru a avea majoritatea în camera inferioară

Îmbrățișări și palme zdravene! Cum a fost felicitată Bianca Bazaliu pe teren după golul fantastic reușit aseară VIDEO

12 Noiembrie 2022 - Îmbrățișări și palme zdravene! Cum a fost felicitată Bianca Bazaliu pe teren după golul fantastic reușit aseară VIDEO

Bianca Bazaliu este jucătoarea care a adus victoria României în partida cu spania, de la Campionatul European de handbal.

Vladimir Putin îl felicită ”călduros” pe Xi Jinping pentru noul mandat: ”Voi fi încântat să continuăm munca noastră”

23 Octombrie 2022 - Vladimir Putin îl felicită ”călduros” pe Xi Jinping pentru noul mandat: ”Voi fi încântat să continuăm munca noastră”

Preşedintele rus Vladimir Putin a adresat duminică "cele mai călduroase felicitări" omologului său chinez Xi Jinping cu ocazia realegerii lui Xi la conducerea Partidului Comunist Chinez şi

Nicolae Ciucă o felicită pe Giorgia Meloni, noul premier al Italiei: ”Sunt încrezător că putem continua să lucrăm împreună”

22 Octombrie 2022 - Nicolae Ciucă o felicită pe Giorgia Meloni, noul premier al Italiei: ”Sunt încrezător că putem continua să lucrăm împreună”

Premieurl Nicolae Ciucă a felicitat-o sâmbătă pe Giorgia Meloni cu ocazia numirii ca prim-ministru al Italiei.

Noua șefă a guvernului britanic, felicitată de Iohannis și Ciucă. Ce i-au transmis cei doi lideri lui Liz Truss

05 Septembrie 2022 - Noua șefă a guvernului britanic, felicitată de Iohannis și Ciucă. Ce i-au transmis cei doi lideri lui Liz Truss

Președintele Klaus Iohannis și premierul Nicolae Ciucă au felicitat-o luni, 5 septembrie, pe Liz Truss după ce a fost aleasă în funcţia de lider al conservatorilor britanici.

Mesajul emoționant al lui Patrick Mouratoglou pentru români, după ce Simona Halep a câștigat turneul de la Toronto

15 August 2022 - Mesajul emoționant al lui Patrick Mouratoglou pentru români, după ce Simona Halep a câștigat turneul de la Toronto

Simona Halep a câștigat al 24-lea trofeu din cariera ei, impunându-se în finala turneului de la Toronto.

La 105 ani, Mihai Șora are un mesaj special pentru David Popovici: "Avem multe de învățat, dragi prieteni, de la acest tânăr ieșit din comun"

21 Iunie 2022 - La 105 ani, Mihai Șora are un mesaj special pentru David Popovici: "Avem multe de învățat, dragi prieteni, de la acest tânăr ieșit din comun"

David Popovici este primul campion mondial din istoria natației românești, el cucerind titlul suprem la Budapesta, în proba de 200 de metri liber.

Putin felicitat de Ziua Rusiei de ultimii săi aliați: Kim Jong-Un și Lukașenko promit „sprijin și aprobare deplină”

12 Iunie 2022 - Putin felicitat de Ziua Rusiei de ultimii săi aliați: Kim Jong-Un și Lukașenko promit „sprijin și aprobare deplină”

12 iunie este considerată „Ziua Rusiei” în cadrul Federației Ruse, iar președintele Vladimir Putin a primit felicitări cu această ocazie.

Ce mesaje și urări poți trimite de Paște. Cele haioase, căutate de tineri

23 Aprilie 2022 - Ce mesaje și urări poți trimite de Paște. Cele haioase, căutate de tineri

Ca în fiecare an, în preajma sărbătorilor de Paște le transmitem prietenilor şi cunoştinţelor câte un mesaj sau o urare.

Cine l-a felicitat pe Rafael Nadal la vestiar, după victoria de la Australian Open! Poză de colecție FOTO

31 Ianuarie 2022 - Cine l-a felicitat pe Rafael Nadal la vestiar, după victoria de la Australian Open! Poză de colecție FOTO

Rafael Nadal a câștigat cel de-al 21 lea titlu de Grand Slam din cariera sa.

Cabral, conversație pe WhatsApp cu un prieten care l-a felicitat pentru venirea pe lume a unei fetițe: "E băiat. Boule!"

06 Octombrie 2021 - Cabral, conversație pe WhatsApp cu un prieten care l-a felicitat pentru venirea pe lume a unei fetițe: "E băiat. Boule!"

Cabral a anunțat marți, 5 octombrie, plin de emoție, nașterea celui de-al treilea copil.

Cîțu l-a felicitat pe Eduard Novak pentru medalia de argint obţinută la Jocurile Paralimpice de la Tokyo: "Un ministru bun, un sportiv performant!"

27 August 2021 - Cîțu l-a felicitat pe Eduard Novak pentru medalia de argint obţinută la Jocurile Paralimpice de la Tokyo: "Un ministru bun, un sportiv performant!"

Premierul Florin Cîţu l-a felicitat, vineri, 27 august, pe ministrul Tineretului şi Sportului, Eduard Novak, pentru medalia de argint obţinută la Jocurile Paralimpice de la Tokyo şi a urat

Regina Elizabeth a II-a si familia regala ii felicita pe Meghan si Harry pentru nasterea fiicei lor. Un mesaj de felicitari a transmis si Boris Johnson

06 Iunie 2021 - Regina Elizabeth a II-a si familia regala ii felicita pe Meghan si Harry pentru nasterea fiicei lor. Un mesaj de felicitari a transmis si Boris Johnson

Regina Elizabeth a II-a si ceilalti membri ai familiei regale britanice i-au felicitat, duminica seara, pe printul Harry si pe sotia acestuia Meghan pentru nasterea fetitei lor.

Presedintele chinez Xi Jinping il felicita pe Joe Biden pentru victoria in alegerile din Statele Unite

25 Noiembrie 2020 - Presedintele chinez Xi Jinping il felicita pe Joe Biden pentru victoria in alegerile din Statele Unite

Presedintele chinez Xi Jinping l-a felicitat miercuri, 25 noiembrie, pe Joe Biden pentru victoria sa in alegerile prezidentiale americane, printr-un mesaj citat de presa de stat chineza.

Iohannis il felicita pe Biden: Mandatul de presedinte va marca consolidarea cooperarii dintre Romania si SUA. Astept sa lucram impreuna

09 Noiembrie 2020 - Iohannis il felicita pe Biden: Mandatul de presedinte va marca consolidarea cooperarii dintre Romania si SUA. Astept sa lucram impreuna

Presedintele Klaus Iohannis i-a transmis luni, 9 noiembrie, un mesaj de felicitare presedintelui ales al Statelor Unite ale Americii, Joseph R. Biden.

Top 3 știri din presa centrală

Ciolacu: Apartenenţa României la NATO reprezintă o garanţie de securitate pentru ţara noastră. Vom continua să fim un actor influent şi constructiv FOTO/VIDEO
Marcel Ciolacu, premierul României afirmă, la 20 de ani de la aderarea României la NATO, că apartenenţa României la Organizația Nord...

Președintele României: Relevanța NATO este cu atât mai mare în contextul extrem de complex pe care îl traversăm
Klaus Iohannis, președintele României a transmis, vineri, 29 martie, la 20 de ani de la aderarea României la NATO, că România va rămâne...

Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
România intră în spațiul Schengen doar pe cale maritimă și aeriană, la finalul lunii martie 2024. Aderarea va stimula turismul și comerțul...
  1. Andra Măruță a anunțat sarcina în direct: "Sunt atât de fericită"
  2. Adversara Soranei Cîrstea de la Miami și-a anunțat retragerea: ”M-am distrat”
  3. CTP, luat la mișto de un mare dușman din presă: ”Slăvit fie-i numele-n veci. Eram în semifoame când mi-a făcut vânt pe scări...”
  4. Cu se ocupă soția lui Victor Ciutacu. Femeia câștigă mult mai bine decât soțul ei
  5. Mâncarea care trebuie evitată când iei micul dejun la hotel: gândește-te de două ori înainte de a-ți umple farfuria
  6. Acuzații grave la adresa lui Cristian Popescu Piedone după ce a cerut închiderea școlilor din Sectorul 5: ”Dă contracte prietenilor”
  7. ”Putin este în frigider”. Un politolog rus vorbește despre cine conduce cu adevărat la Kremlin și atentatul de la Moscova VIDEO
  8. Fratele lui Dani Oțil e cel mai bun specialist din România. În ce domeniu s-a făcut remarcat Dorin
  9. Ce decizie a luat TVR în legătură cu fiul lui Cristian Țopescu: ”Avem o strategie nouă”
  10. Despărțire pentru Sorana Cîrstea după eliminarea de la Miami: ”Îmi va fi dor să te am alături”